luni, 28 decembrie 2009

Plantatie de miserupism sau multumiri de sarbatori

Iti multumesc! Da, chiar daca e atat de tarziu, tin sa iti multumesc enorm pentru fiecare data cand o dai in bara, pentru fiecare moment in care ma dezamagesti si pentru fiecare clipa in care regret ca ti-am mai dat inca o sansa.
Mai mult decat atat, iti multumesc pentru ca imi oferi motive sa nu-mi mai pese de tine.
Si nu in ultimul rand, iti datorez intreaga mea indiferenta.

...cam asta se auzea daca dadea play micii si singurei inregistrari de pe cd-ul pe care probabil i-l strecurase cineva de dimineata in cutia de scrisori...iar privirea i-a fost tintuita minute in sir asupra randurilor scrise pe plicul cd-ului:

Nu ma cauta, nici eu nu o voi face. Vreau doar sa iti demonstrez ca si eu pot fi asa, tine doar de determinare,
S.

4 comentarii:

Yellow spunea...

hey ! mersi de apreciere la postare :))
tin sa precizez ca citesc ce scrii pe-aici, de la un timp.. si ma regasesc in unele scrieri :-ss chiar neasteptat de mult, ceea ce un pic ma sperie :)) dar totusi, ma linisteste faptul ca nu sunt singura care incearca sa treaca peste anumite chestii pe care, dupa cum spuneam, le regasesc in ce ai scris ca si cum as vedea in fata ochilor exact la ce te referi tu in cateva propozitii...ma rog...probabil am scris niste aberatii p-aici, dar probabil intelegi tu esentialul :))
io's ioana, nice to meet you, btw :)
>:D<

Yellow spunea...

Ah...nu stiu daca ce scrii e fictiune sau e pe bune, dar chiar imi face placere sa citesc p-aici :D

Sim spunea...

nu-s aberatii, am prins ideea :D sim, incantata de asemenea :P si tie ti-a facut alex ceva reclama daca imi aduc bine aminte la fel cum tot el probabil mi-a facut si mie :))

iar la partea cu fictiune sau realitate..hmm cred ca e o combinatie destul de stransa..prezint fictiv ceea ce nu pot afirma in realitate de teama sa nu ranesc pe cineva sau ma rog, alte motive :P anyway, ma bucur ca iti place :D

Yellow spunea...

daaaa long live alex ! :)) si mie mi-a zis ca postarile tale au mereu ceva subtil in ele si se straduieste sa le inteleaga:)) dar am citit una doar...si m-am cam prins ce vrei sa zici p-acolo :)) oricum, scrii foarte fain, felicitari ! :))
si da, alex mi-a "prezentat" blogul tau :))

Trimiteți un comentariu